Rólunk mondták

“Tetszett, hogy a feladatok úgy épültek fel, hogy a végén mindig sikerültek a részfeladatok és a porté rajzolás felénél rájöttem, hogy “tudok rajzolni”. Minden úgy történt, ahogy megígértétek.
Rajzolni mentem, de a háttértartalom legalább annyira megfogott.”
Szabolcs (35)

Egy résztvevő, aki a színes és az alap rajztanfolyamon is részt vett:
“Az egész világ három színből és vonalkákból áll! :-)” Adél (38)

“Köszönöm szépen ezt a csodálatos 4 napot! Tanulság: alkotni kell! Mindig minden körülmény között. Szabadon, átéléssel vagy ahogy épp jól esik. Hálás vagyok, hogy bekerülhettem a csoportba. Teljesen más, ha ilyen emberek vesznek körül. Ezután még jobban meg fogom válogatni, kivel mennyi időt töltök. Köszönök mindent!”
Andrea (32)

“Hálás szeretettel köszönöm a gyerekek nevében a csodás rajztanfolyamot. Örvendek az eredményes szép munkának! Visszavárunk!”
Böjte Csaba – Déva

“Nagyon szépen köszönöm, hogy eljöttetek, hogy velünk foglalkoztatok a 4 nap alatt. Ez nagyon jól esett. Köszönöm, hogy megtanítottatok rajzolni és másképp látni a világot! Ez egy emlék, ami megmarad és nem tűnik el soha. Annyit mondok, hogy a Jó Isten mindent lát és megjutalmaz ezért! Köszönöm szépen!”
S. (14) – Déva

“Köszönöm, hogy itt lehettem és hogy megtanítottak látni, amit én nem szoktam megnézni.”
D. (18) – Déva

“Nekem ez a tanfolyam nagyon nagy szükségemre fog lenni majd az életben, mivel nem csak rajzolni vagy másképpen látni a dolgokat, hanem magamban is megtanultam nagyon mélyre ásni és tudjam, hogy mire vagyok képes. Megtanultam bízni magamban. Köszönöm szépen.”
L. (16) – Déva

“Elértem azt, hogy az én rajzom legyen nekem a legszebb! Köszönöm!”
A. (17) – Déva

“El sem tudjátok képzelni, hogy mennyi mindent tettetek! Újra úgy érzem, tudom, hogy képes vagyok rá! Nem csak rajzolni, hanem mindenre! Úgy érzem magam, mintha újraszülettem volna egy olyan ésszel, akarattal, ami erős és mindent legyőz! Csodálatosak vagytok! Köszönöm!”
A. (16) – Déva

“Tele vagyok élménnyel… Most már biztosan többet fogok rajzolni, szakítok rá időt! Imádom  és büszke vagyok magamra :)!”
Kata (34)

“Nagyon jól éreztem magam, teljesen máshogyan látom a világot és sokszor amire ránézek, leakarom rajzolni. Azt hittem sok mindent nem fogok tudni megcsinálni az életemben, de most megváltoztam és hiszek önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Köszönöm, hogy részt vehettem a rajztanfolyamon!”
Roberta (16)

“Alapból sokat beszélek, a tanfolyam alatt mégis csendes voltam. Nagyon tetszett a 4 nap, soha nem gondoltam volna, hogy a rajz ilyen jó önismereti tréning. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”
Ildikó (50)

“Nagyon meghatott vagyok és örülök, hogy eljöttem! A legjobbaktól tanulhattam, nagyon sokat.”
Timi (35)

“Köszönöm ezt a 4 napot, ezt az “élménygyárat” amit közösen hoztunk létre. Nagyon felemelő volt megélni, ahogy vezetésetekkel  előhoztuk a magunkban rejlő dolgokat. Kimondottan nagy élmény volt ezt a lányommal együtt átélni, örökre szókó élmény marad. A foci és az extrém snowboard után ez az első tevékenység, ami képes kikapcsolni az agyamat. Erre még a félmaraton sem volt képes… Köszönöm az új nézőpontokat, sok hasznos dolgot viszek magammal a coaching szakmába is. És nem mellékesen, nagyszerű emberek között lehettem!”
Robi (38)

“Hálával köszönöm :)!!!”
Gyöngyi (53)

“Nagyon jó volt és izgalmas, tetszettek a feladatok!”
Hanna (10)

“Örülök, hogy itt lehettem ezen a 4 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamon! Igazából semmi sem változott, de mégis minden!!! Valami megnyílt, de hogy mi, azt megfogalmazni még nem tudom. Köszönöm nektek!”
Csilla (26)

“Nagy élmény volt a rajztanfolyam! Én még több napig is maradnék! Jó volt a csapat is és nekem tetszene, ha tábor formában is lenne ilyen!”
Eszter (33)

“Nagy örömmel jöttem hozzátok a színes rajztanfolyamra is. És ismét megkaptam mindent, mindent amit lehet. Elmélyülés, harmónia, jó társaság. Nem kell ennél több. Köszönöm, hogy újra átélhettem ezeket a dolgokat! Jó érzés. Mindig.”
Gábor (28)

“Egy jó hangulatú, élményekben gazdag hosszú hétvégét tölthettem veletek és a csapattal. Nagyszerű kikapcsolódás volt a mindennapokból. Lecsendesítő élmény.”

Viktória (35)

“Játék a színekkel, a színek játéka. Egy varázslatos utazás folytatása, de mégis valami új kezdete. Köszönöm nektek!”
Melinda (39)

“Élmény volt újra veletek lenni, találkozni csupa mosolygós, feltöltődött emberrel. Jó volt megint alkotni, kipihentem magam és lett egy oroszlánom :-)!”
Edit (36)

“Bebizonyítottátok, hogy ennyi idősen is lehet újat alkotni és tanulni. Fantasztikus érzés a színek világában elmerülni! Köszönöm az élményt, a tudást amit átadtatok!”
Éva (62)

“Köszönöm nektek ezt a 4 napot. A rajzban megtaláltam az egyensúlyomat és a nyugalmamat. Ez a legjobb dolog, amit adhattatok nekem. Úgy érzem, hogy mindig ezt kerestem! A támogató szavaitok sokat jelentenek a rajzban és az életben is!”
Eszter (25)

“A színek világa mindig csalogató, vonzó volt számomra, de tudtam, vannak még titkai. Köszönöm a kulcsot, ami az ajtót nyitja és az invitálást, hogy lépjek be a világába.”
Kata (48)

“Hiányozni fogtok. Soha nem felejtelek el Titeket! Felfogom használni a tapasztalatokat mindenre, amire csak tudom az életben.”
Liza (15 éves)

“A 4 nap alatt nem vettem észre, hogy mikor tanultam meg rajzolni. Miközben rajzoltam, nem figyeltem az időre. Az iskolában az összes teljesítményemet szégyelltem, mert azt hittem, mindenki jobban teljesít nálam. Most végre büszke lehetek valamire. A rajzaimra. A 4 napban önbizalmat adott a rajzolás és megtanultam jobban elfogadni önmagamat. Köszönöm!”
Rebeka (16 éves)

“Nagyon jó volt. Jókat rajzoltam és sokat tanultam. Nekem a portré volt a kedvencem. Megtanultam, hogy ki kell tartani, hogy sikeres legyél. Megérte a sok munka!”
Előd (9,5 éves)

“Köszönettel tartozom. Kevés hittel érkeztem egy “rajztanfolyamra”. Sokkal többet kaptam. Találkoztam önmagammal.”
Kata (36 éves)

“Rengeteg tanfolyamot megéltem már, de még egyre sem emlékszem olyan jó érzésekkel vissza, mint a rajz- és a festőtanfolyamokra. Köszönet érte.”
Melinda

“Nagyon jó volt, és örülök, hogy részt vehettem. A rajzlapon az érzéseim megjelennek. Hamarabb eltelt ez a 4 nap, mint eddig 1-2. Most, hogy ránézek a rajzra, nem is tudom, hogyan tudtam ilyen szépet rajzolni. Nagyon szépen köszönöm!”
István (11 éves)

“Most már látom, hogy mindenki tud rajzolni, csak nem jött még rá, hogy hogyan nézze a dolgokat. Én már tudom! Remélem a tanfolyam után még sokat fogok fejlődni, mert mindig lehet feljebb jutni! Megtanultam, hogy nincs lehetetlen. Köszönöm!”
Bori (11 éves)

“Amikor rajzolok, sokkal nyugodtabb vagyok és nem törődök semmi mással. Amikor rajzolok olyan más minden, mintha az egy másik világ lenne. Rájöttem, hogy mindent le tudok rajzolni, ha meglátok egy nehéz képet, neki állok és tudom, hogy sikerülni fog.”
Dominika (15 éves)

“Imádtam. Minden percét. Nekem sokkal több volt, mint egy rajztanfolyam, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Béke, nyugi, szeretet, odafigyelés – ezek itt alapvető dolgok voltak. Adott valamit. Szenvedélyt, iránymutatást és megnyugvást – hogy sosem vagyunk egyedül. Jó volt érezni a lelkeket, mert itt egy kicsit mindenki letette a maszkot. Köszönöm!”
Dániel (25 éves)

“Én minden rajzot nagyon élveztem, és ha kérdezik, elégedett vagyok-e a rajzaimmal, azt fogom mondani, hogy IGEN! Minden nap nagyon kellemesen telt, viszont a nap végére elfáradtam. De szerintem ez minimális ára annak, hogy izgalmakat éljek meg.”
Mátyás (12 éves)

“Sajnálom, hogy csak most találkozhattam Veletek, bizonyára sok mindent másképp élhettem volna meg, ha ez a találkozás korábban létrejön. Soha nem gondoltam volna, hogy képes vagyok arra, ami itt történt velem.”
Éva (61 éves)

“Először nem gondoltam, hogy a 4 nap rajzos tapasztalatait ilyen mértékben tudom az életem számos részével azonosítani, valóban segíti önmagam megismerését…”
Mária (52 éves)

“A 4 nap tapasztalatait összegezve: megtapasztaltam, hogy milyen békét és nyugalmat tud teremteni a lelkemben, ha csak magamra figyelek és azt csinálom amit szeretek, ami örömet okoz. Hogy mindig meg kell engedni magunkat valamit, ami eddig nem volt.”
Laci (59 éves)

“Megmutattátok, hogy én is képes vagyok azokra  a dolgokra, amiről csak álmodtam. Most már tudom, hogy amit eltervezek, azt meg is tudom valósítani.”
Toncsi (13 éves)

“Igazán hasznos tanfolyam volt, megtanított pozitívabban látni a világot!”
Arnold (21 éves)

“Nagyon örülök, hogy ezt a tanfolyamot választottam. Sok elvárással érkeztem, a rajztanfolyam mindegyiknek megfelelt, sőt még felül is múlta az elvárásaimat. Köszönettel.”
Judit (40 éves)

“Az együtt eltöltött idő alatt és persze a rajzolásnak köszönhetően rájöttem, hogy mi a fejlődésem következő lépcsőfoka. Számomra ez volt a legfontosabb. örülök és köszönöm, hogy megismerhettelek Titeket!”
Eszter (24 éves)

“Úgy érzem az életem szebb és jobb lett a 4 nap alatt és hiszem, hogy ha én magam is a “megfelelő farkast etetem” :), ez a jövőben is így lesz!”
Emi (43 éves)

“Alig vártam, hogy legyen színes rajzolás… nem okoztatok csalódást :), pedig nagy elvárásokkal tekintettem a 4 nap elé! (… és általában nagyobb az elvárásom, mint amit kapok) Most nem így volt. Köszönöm Nektek!”
Timi

“Még a kezemet sem mostam le, tiszta porpaszta vagyok! A 4 nap alatt talán ugyanannyi szín került az életembe, mint amennyit itt használtam a színes tanfolyamon. Köszönöm azt, hogy ezzel megint hozzájárultatok ahhoz, hogy értékek kerültek az életembe.”
Rita

“Az előző két tanfolyam után már direkt azzal a céllal jöttem, hogy megkapjam az esedékes lelki karbantartást és újratöltődést. Jelentem sikeres volt :-)! Mindig jó veletek lenni, rajzolni, és pozitív, mosolygós emberek között tölteni pár napot, úgy hogy már alig várom a következőt. Köszönöm!
Edit

“A rajz számomra egy kincs. A rajz megnyugtat és olyan, mintha ringatna. Sokat tanultam a tanfolyamon és szeretném az egész csládnak megtanítani. Utóirat: Köszönöm.”
Lili (11)

“Az elején azt hittem, hogy ezen a tanfolyamon ki tudtok kapcsolni engem. Ez megtörtént.
Az elején azt hittem, hogy megtanulok rajzolni. És meg is történt.
Köszönöm Nektek ezt a 4 napot, mert megtanítottatok más szemmel látni a világot.
Tetszett a tanfolyam. Nagyon jó volt.”
Jani (17)

“Mielőtt elindultam a tanfolyamra, mindenki le akart beszélni, nagyon összezavart és majdnem otthon maradtam.
Már az első napon tudtam, hogy jól döntöttem, hogy itt vagyok. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem, mostantól másképp fogok csinálni egy jó pár dolgot.”
Noémi (34)

“Sajnos az iskolában 1 év alatt nem értek el ennyit, mint itt a 4 nap alatt…”
Marika

“Megtanultam, hogy mindent meg tud csinálni az ember.”
Noémi (13)

“Békesség, harmónia, éreztem, hogy itt FONTOS és ELISMERT vagyok!”
Sára (16)

“Részemről felülmúltátok minden elvárásomat, mert itt tényleg nem “csak” egy rajztanfolyamon voltam, hanem egy kincsesbányában! ”
Márta (56)

“Kellemes légkör, sok mosoly, kedvesség, zene, közvetlenség, szeretet, lazaság.”
Noémi (19)

“Nagyon örülök, hogy sikerült Rátok találnom! Nagyobb önbizalommal fogok kiállni majd a gyerekek elé az iskolában, ha ember ábrázolásról lesz szó. Sikerült lelkileg ellazulnom, lenyugodnom. Nem tudok többet írni csak: Köszönöm!”
Andi (35)

“Én maximálisan elégedett vagyok. Sok pozitívumot olvastam, hallottam a tanfolyamról, de még a 2. nap végén is úgy gondoltam, én leszek a kivétel. De ez nem így lett. Látom, hogy kell még fejlődnöm, de most már tudom, hogy hogyan és miben. És van is kedvem fejlődni!”
Berni (32)

“Az a bizonyos jobb agyféltekés rajztanfolyam, mely csodát ad. Csoda, ami voltaképp nem is csoda, hisz amit ad, az ott van mindenkiben. Nincs tehetségtelen ember. Csak olyan, aki nem hiszi el magáról, hogy bármire képes. Mert ez a rajztanfolyam nem csak a rajzolásról szól. A rajz csak egy eszköz, hogy felismerjük mindezt. Köszönöm!”
Márta (31)

“Fantasztikus, hogy a rajzon keresztül, a kreativitáson keresztül, a történetekkel, a videókkal, a puszta lényetekkel és jelenlétetekkel utat mutattok egy másfajta létezés felé. Egy biztos, a változás megtörtént mindannyiunkban. És a változás jó, mert kiszakít a megszokott világunkból. Reményt adtatok nekem arra, hogy amit belül gondolok az kívül is lehet valóságos. Minél több hozzátok hasonló ember kellene a világra, hogy minél többen felébredjünk.
…és ha már felébredtünk akkor rajzoljunk, táncoljunk, színezzünk, zenéljünk, csak mert így jó!
Adri (30)

“Köszönöm nektek, hogy itt lehettem és kívánom, hogy még nagyon sok embernek meg tudjátok mutatni a rajzolás örömét, illetve azt, ami mögötte van, mert az egy csodálatos és igazi érték!”
Fanni (19)

“Minden nagyon remek volt. Az elején kételkedtem, de most nagyon boldog vagyok! Remek érzéssel távozom és külön öröm, hogy az életem párját csodában részesítettétek! Tényleg ritkán örül az ember ennyire a sikernek, és nagyon jó érzés.”
Zsolt (38)

“Több szép élmény ért az elmúlt 4 napban, mint az elmúlt évben. Annyi minden van bennem, hogy szinte lehetetlen szavakba önteni. Köszönöm!”
Zsuzsa (35)

“Megnyugtató, felemelő volt ez a négy nap. Jobban megismertem magam. Jobban megszerettem magam. Önbizalmat adott és reményt, hogy még mindig nem késő változni, változtatni. Hálásan köszönöm!”

Magdi (52)

“Sok ismerősömtől hallottam a jobb agyféltekés módszerről és mivel mindig érdekelt, hogy aki tud rajzolni, hogyan lát és hogyan tud pár vonallal olyat rajzolni, amit nem kell magyarázni, gondoltam egy életem… Megpróbálom! Megérte!!! 4 csodálatos napot kaptam.”
Ond (65)

“Legutoljára általános iskolában rajzoltam. Az éltem teljesen más úton folytatódott. Valami mindig hiányzott, amit úgy gondolok, hogy a rajztanfolyam által újra visszanyertem. Egy olyan értéket, ami pénzben nem mérhető és senki nem veheti el tőlem. Ezért nagyon hálás vagyok. Köszönöm!”
Rita (27)

“Megkaptam Tőletek az alkotás örömét. Itt megtanultam, hogy ne adjam fel akkor sem, ha esetleg az eredmény nem lett tökéletes, mert majd a következő alkotás még jobb lesz. A kritika nélküli oktatási módszer és életvitel volt a legnagyobb élmény! KÖSZÖNÖM!!!”
Péter (35)

“Csodás 4 napom volt Veletek. Kaptam egy új kifejezés módot a többi mellé arra, hogy megmutassam a lelkem. Ez a további életem első napja!”
Orsi (32)

“Számomra egy spirituális élmény volt ez a 4 napos rajztanfolyam. Minden percét élveztem és mindig emlékezni fogok erre és Rátok!”
Timi (47)

“Nagyon örülök, hogy eljöhettem erre a jobb agyféltekés rajztanfolyamra. Élveztem. Szeretek rajzolni, de most még jobban! Eddig egyáltalán nem csináltam portrékat, nem volt az erősségem. A testvérem is el fog jönni majd a nyáron!”
Peti (12)

“Köszönöm szépen az elmúlt 4 napot. Már érzem magamban a változáshoz vezető úthoz miket kell tennem, illetve egy új látásmód kialakulását, és nem csak a rajzolást tekintve, sőt… Csak egy valami számít: hogyan gondolkodom és miként állok a dolgokhoz!”
Adri (24)

“Nagyon élveztem a rajztanfolyamot, szívesen maradtam volna még több napot is :)! Marianna és Kitti megtanítottak arra, hogy semmi sem lehetetlen. Olyan nincs. Ez volt a legjobb rajzórám, fantasztikus tanárokkal együtt. Ilyen jó rajz órám még sosem volt az életemben!”
Petra (15)

“Ma volt először rajz órám a rajztanfolyam után. A feladatunk hát akt volt, ami a tanárom szerint a legnehezebb, én mégis nagyon élveztem. Egyáltalán nem féltem, pedig soha nem rajzoltam előtte aktot. Óra elején vakkontúroztam kicsit, és a tanár megkérdezte, hogy “ez meg mire lesz?”. Mondtam neki, hogy “bemelegítek, erősítem a szemem és a kezem közötti kapcsolatot!”
Rami

“Köszönöm, hogy segítettetek megtalálni önmagamat, mert az életem ( és a gyermekem élete is! ) teljesen megváltozott a rajztamfolyam óta! : ) Boldog, békés Ünnepeket és sikerekben gazdag Új Esztendőt kívánunk Nektek!!!”
Edit

” Azért jöttem a rajztanfolyamra, hogy valami maradandót kapjak a 18. születésnapomra. Kérhettem volna bármi “maradandóbbat”, de úgy hiszem az  a tárgy ideig, óráig tartott volna. Sokkal többet kaptam, mint azt hittem és ezt életem végéig megtarthatom. Mindig azt hittem, hogy a rajzoláshoz Istenadta tehetség kell. Tévedtem. Köszönöm ezt a 4 napot!”
Tamás

“Érdekes volt tapasztalni azt, hogy az elején és a végén miben látok másként. Jobban figyelek a részletekre, olyan dolgokra amiket a rajztanfolyam előtt észre sem vettem vagy csak elnagyoltam. Más módon lehet kiemelni, hangsúlyozni a részleteket, attól függően mit akarok vagy éppen én mit látok abban, amit rajzolok. A rajz közben teljesen ki tudtam kapcsolni, ami már régen sikerült. Köszönöm Nektek ezt a 4 napot!”
N.Józsi

“Bátran ajánlom mindenkinek, aki nyitott arra, hogy megismerje  Önmagát, de elsősorban a kishitű,bizalmatlan  embereknek, akik hajlandóak nyitni új dolgokra.”
Zsuzsa

“Nagyon örülök, hogy itt lehettem és remélem a jövőben is lesznek ilyen vidám, barátságos tanulságos módszerek. Szerettem itt lenni és olyan jó volt minden reggel ide visszatérni és valami újat, csodálatosat alkotni. Alig hiszem el, hogy végre tudok festeni.”
Laci

“Önbizalommal, sikerélménnyel gazdagabban megyek haza. Eddig is szívesen rajzoltam, festettem, de ezután valószínűleg több időt szánok rá. Mindenkinek csak ajánlani tudom, jöjjön el.”
Jutka

“Nagyon jó volt a nyugalom és hogy bevezettetek minket a színek birodalmába.”
Ili

“Arra gondoltam, ha már így tudok rajzolni és festeni,  hogy megtanítom a rajz tanárom festeni, mert ami neki nem sikerült 6 év alatt, az Nektek sikerült 4 nap alatt.”
F.L.

“Most már nem csak a grafitot tudom uralni, hanem a festéket is. Az érzés leírhatatlan, nagyon köszönöm! Alkotni fogok, mert alkotni felemelő érzés. A színeket úgy keverem, ahogy nekem tetszik… Ezt mindenkinek ki kellene próbálni!”
Melinda

“Izgalmas és furcsa belegondolni, hogy ez a kezem, amivel írok, képes létrehozni ilyen csodálatos dolgokat.”Nóri

“Tudjátok… Világszám -a lányom szerint- ha engem meg tudtok tanítani rajzolni…. Szóval világszám vagytok!” Etelka

“Már úgy jöttem ide, hogy szerettem rajzolni, de most, hogy tudok is és úgy érzem egyre jobban, ezért nagyon hálás vagyok!” Eszter

“Köszönöm szépen ezt a sok értékes tapasztalatot, útravalót amivel gazdagabb lettem! A rajztanfolyam valóban magával ragad és felszabadít…” Berci

“Az élmény fantasztikus volt. Azt hiszem kaptam 2 új szemet és egy új kezet.” Mariann

“Nem hittem, hogy órákig el tudok rajzolni egy témakört, és nyugodtan tudok ülni ezalatt az idő alatt.” Bea

“Jó volt a rajztanfolyam és habár a rajzolási technikákat ismertem, jó volt megtanulni használni a jobb agyféltekémet is, ezen a téren sokat tanultam és úgy érzem fejlődtem is.” Esztella

“Rajztanfolyam 1.nap: várakozás, kétely, csodálkozás, más dimenzió. Este felpörögve és mint akinek kimozdult a vércukor szintje, remegős, de fantasztikus könnyű érzéssel alig tudtam elaludni. 2.nap: egy kis zűrzavar, jó és bizonytalan érzések. Fárasztó volt. Éjjel végig rajzzal álmodtam. 3.nap: áttörés. Kezdtem elhinni, hogy értem és látom. 4.nap: Mikor megfordítottam a rajzot és szembenéztem önmagammal, katartikus élmény volt, önkénytelenül elsírtam magam. Elmondani nem tudom, de érzem. Köszönöm!” Emma

 

“Színekkel feltöltve magam színeket alkotok. Ismét csak azt tudom mondani, amit korábban: Köszönöm! Várom a következőt!”
Gyöngyi

“Köszönöm, hogy színesebb lett a világ! Most majd törhetem a fejem, hogy a körülöttem levő világ színeit milyen alap színekből tudnám kikeverni :-). Nagy élmény volt!”
Anikó

“Nagyon-nagyon jó volt újra Veletek találkozni, tanulni és alkotni. Igazi feltöltődést jelentett ez a 4 nap. Köszönöm, hogy 4 napig újra gyerek lehettem, tanulhattam és bővíthettem az én saját kis palettámat is!”
Edit

„Megtanítottátok nekem, hogy nyitottabban, bátrabban szemléljem a körülöttem lévő világot, merjek másképp gondolkodni, és ami számomra a legfontosabb, hogy a megszokott dolgokon, mozdulatokon, rögzült viselkedési formákon elgondolkozzam és MERJEK MÁSKÉPP CSELEKEDNI, NÉZNI…”
M. Kriszti

“Szerintem sokkal több embernek kellene ilyen tanfolyamon részt vennie”
Kata

“Szerettem volna valami új dolgot kipróbálni, felmérni képességeimet. Izgalmas volt az elmúlt 4 nap. Sok új dolgot tanultam, és főleg azt, hogy türelemmel több mindent el lehet érni.”
Aranka

“Nagyon szükségem volt erre a 4 napra. Csak most, hogy vége van, jöttem rá, hogy mennyire. Minden lelki zúgolódásom véget ért és nektek hála rájöttem, hogy túl sok felesleges dolgon rágódok ahelyett, hogy megélném a dolgokat. Köszönet mindenért és hiányozni fogtok :-)!”
Gabi

“Nyugodtabb vagyok, mások rossz kedve nem húzza le az én hangulatomat -inkább ellenkezőleg, úgy érzem, nőtt a pozitív kisugárzásom és EZ HAT MÁSOKRA IS!!! Nagyon!
Bálint

“Azt hiszem ez egy bátorság próba. Minél bátrabb vagy, annál jobban sikerül az alkotásod is. Köszönök mindent!”
Gabi

“Nagyon jó volt itt lenni, holnap is szívesen jönnék :-)!”
Dóri

“Én amit vártam, elértem. Nagyon jól éreztem magam. Szerintem fantasztikus emberek vagytok. További jó munkát és kitartást kívánok!”
Zsuzsa

“Jó volt, mikor valamelyikőtök idejött és biztatóan mosolygott, ez mindig löketet adott. Megtanítottatok arra, hogy a sajátom is jó és mindenkié másé is jó, akkor is, ha különbözik.”
Dani

“Nagyon jól éreztem magam a 4 nap alatt. Türelemre tanított, önbizalmat adott -amiből kevés volt.”
Andi

“Megtanítottatok lassítani, újra volt lehetőségem elmélyedni valamiben úgy, hogy nem számított az idő.”
Edit