Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő! Üdvözlünk honlapunkon!

Kik vagyunk mi?

A tanfolyami programokat ketten tartjuk: Bajczi Marianna és Zabó Kitti

A magyarországi lakosság körében általánosan meghirdetett tanfolyami oktatásokon kívül mi az, ami érdekes és fontos információ lehet rólunk – illetve eredményeinkről – ahhoz, hogy jobban megismerj bennünket?

 • 2019 től a Dévai Gyermekotthon lakóinak tartunk kreatív alkotó foglalkozásokat
 • 2018 év nagy részében Vietnámi közösségek ismerkedhettek meg programjainkkal
 • 2017-ben Párizsban élő haiti közösségnek mutattuk meg a rajzolás élményét
 • 2016-ban 2017-ben Vietnámban Malaysiában tartottunk különböző képzéseket
 • Tanítottunk 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben és 2015-ben Indiában egy spirituális és művészeti központban, ahol a világ számos országából érkeztek a résztvevők. itt
 • 2014-ben Észak India Chauntra-ban  TCV. /Tibeti Gyermek Falu-ban/ menekült tibeti fiataloknak tartottunk különleges rajztanfolyamot itt
 • 2014-ben első alkalommal (és azóta folyamatosan) Déván Böjte Csaba gyermekotthonában tartottunk rajztanfolyamot az ott lakó fiataloknak, részletesen itt
 • Dolgoztunk pszichiátriai (skizofrén) kezeltekkel. Igazán különös és meghatározó élmény volt, melyről riportot és képeket láthatsz, olvashatsz itt
 • Észak Thaiföldön – egy monostorban, a hegyekbe elvonulva – betekintést nyertünk a thai buddhista kultúrába
 • 2013-óta rendszeresen Erdélyben, Csíkszeredán tartunk tanfolyamot
 • 2015-ben elkezdtük az Szegedi Fegyház és Börtön fogvatartottjainak képi kifejezés képzését
 • Résztvettünk és rajzoltunk a szigetfesztivál vendégeivel 2011 nyarán
 • Alkottunk a Symbol Szórakoztató és Kulturális Központ gyermek vendégeivel
 • Évek óta tanulunk jógát, indiai jógaoktatótól, hogy testünk rugalmasságán keresztül a belsőnk rugalmasságát is növeljük.
 • A testi, szellemi és lelki harmónia folyamatos fenntartásáért, mi magunk is sok időt töltünk saját képzésünkkel és fejlődésünkkel
 • Kellemes, családias hangulatot teremtünk tanfolyamainkon, ahol mindenki jól érezheti magát
 pecsét
Közel hétmilliárd ember él a földön, ezért hétmilliárd értelmezése van annak, hogy mi a világ. Ha csak egy ember véleményét megváltoztatjuk, arról, hogy mire képes, arról, hogy milyen változást tud létrehozni ebben a világban, máris mindent megváltoztattunk.

 

 

részletesebben:
Zabó KittiZabó Kitti vagyok, mindig is hajtott a kíváncsiság, érdekeltek, a tanulással kapcsolatos új módszerek, a tudatalatti és “tudatfeletti” működése, már gimnáziumi tanulmányaim alatt is pszichológiát tanultam, majd ebből is érettségiztem.

Tudatosságom kiteljesedésének érdekében több képzésen, tanfolyamon, rendezvényen vettem részt, ahol kitisztultak érzéseim, gondolataim és az életcélom. Olyan mértékben megváltozott az életem, hogy gyerekkori álmaim valóra váltak. Meglévő tapasztalataimat másokkal is megosztva, megmutathatom, hogyan élhetünk élménydúsabb, kiteljesedettebb, tudatosabb életet.

A rajzon keresztül Te is meglátod, hogy milyen új, érdekes, izgalmas, színes, értékes tapasztalatokat gyűjthetsz önmagadról is.

Azt, amit rajzolsz persze csak úgy pluszként kapod, hisz a tanfolyam igazi nagy jelentősége, hogy  megismersz egy új látásmódot, mely által közelebb kerülsz magadhoz is. Ezt a belső utat speciális gyakorlatok alkalmazásával segítjük elő a tanfolyamainkon.

Indiában egy művészeti központban töltöttem hosszabb időt (négyszer 2–3 hónapot), ahol magam is tanítottam,  6 alkalommal. Megértettem az élet egészen másról is szól, mint azt az itthoni mindennapok élményén keresztül véljük. Különleges helyi programokon, konferencián, workshopokon vettem részt, képzéseket végeztem el, mint például nevető illetve vocal-ének yogát is melyek tovább színesítették egyéniségemet és látásmódomat.

A kikapcsolódásnak nagy jelentősége van számomra a sportban, mozgásban is, mely már gyermek korom óta része az életemnek. Kezdetekben judo-t és társastáncot, néptáncot és balettot tanultam. Rendszeresen úszok, túrázok, próbálok minél több időt a természetben tölteni, kirándulni. Fontosnak tartom a lelkünk és testünk összehangolását, ezért is örülök, hogy felnőttként rátaláltam a yoga-ra és a capoeira-ra.

Bővebben »

 

Bajczi Marianna vagyok. Az évek során több sikeres üzleti vállalkozásnak voltam a tulajdonosa. 2005. áprilisában egy sikeres koponya műtéten estem át. A vizsgálatokkal teli várakozás ideje alatt átélt élmények mélyen megérintettek. Átértékelődtek a fontossági sorrendek, megváltozott az értékrendem. Amit először tragédiaként fogtam fel, azt később már szerencseként éltem meg, hisz egészen különleges tapasztalatokat szereztem.

Évek óta jógázom, rendszeresen olyan társaságba járok, ahol a tudatosság fejlődése az alapérték. Kitisztult, hogy a saját életemnek valóban én vagyok a felelőse.

Egy hónapot Thaiföldön és négy alkalommal – összesen több, mint egy évet töltöttem Indában, egy spirituális és művészeti központban, ahol tanultam és tanítottam. Sok színes és érdekes program között a művészetterápia, az önismeret, a  rajzolás-festészet más-más módját tanultam kanadai, indiai, kórai mesterektől-művészektől. Ma már az itt szerzett tapasztalatokat is beépítve alakítom a tanfolyami programjainkat.

Életem során csodálatos dolgokat tanultam, láttam, hallottam, olvastam, tapasztaltam és különleges képzéseken vettem részt.

Évek óta elsődleges feladatomnak tartom testi, lelki és szellemi kiteljesedésemet és hogy megmutassam az önkifejezésnek ezt az élményalapú fejlődési módját más embereknek is.

Bővebben »

Mindig hálás szívvel gondolunk azokra, akik biztattak és támogattak bennünket ezen az úton.

Örülünk, ha személyesen is találkozunk és a Te életed is még színesebb lesz tanfolyamunk által.

A megszerzett rajztudásoddal környezetednek is örömet okozol. Képzeld el, ahogy a gyermekednek, szeretteidnek, kedvesednek rajzolsz, hogy ajándékba saját készítésű rajzokat adhatsz, a lakásodat alkotásaiddal színesítheted.  Csodálatos, amikor elkezdesz rajzolni, belefeledkezel, aztán csak azt veszed észre, hogy elröppent akár több óra, … és  élvezed az időtlenséget.

“A tanároknak és a könyveknek is megvan a maguk értéke, és az iránymutatás,  az inspiráció különböző formában juthat életedbe. De soha ne feledd, hogy a kincs már benned van – mások nem adhatnak neked semmit, amid ne lenne már meg amúgy is. Ők csak a kulcsot adhatják neked, a saját belső gazdagságodhoz. ” Dan Millman